«Контінентал» запустив онлайн звітність в рамках своєї КСВ

«Контінентал» запустив онлайн звітність в рамках своєї КСВ

25 травня 2020

На офіційному сайті «Контінентал Фармерз Груп» розпочала роботу платформа, яка в режимі реального часу відображає детальну інформацію про сплачені податки та соціальні інвестиції Компанії у кожному регіоні її присутності за період з 2019 року і до поточної дати.

Ресурс функціонує як інтерактивна карта, де також відображені земельний банк, виробничі об’єкти та інші активи «Контінентал Фармерз Груп» в п’яти областях Західної України. Дані про суми грошових відрахувань подаються відкрито та прозоро – в розрізі районів і областей, та містять контактні номери телефонів представників агрохолдингу на місцях і гарячої лінії Компанії. Карта корпоративної соціальної відповідальності також показує, у бюджети яких рівнів надійшли податки, сплачені Компанією, в які сфери життя громад були спрямовані її соціальні інвестиції, та які кооперативи вона підтримує.

У «Контінентал» переконані, що запуск такого онлайн ресурсу – це ще один крок назустріч громадам. За допомогою зручного і прозорого інструменту кожен пайовик відтепер може самостійно та оперативно дізнаватися дані про діяльність Компанії на території свого району чи населеного пункту. «Контінентал Фармерз Груп» стала першою компанією в агросекторі України, яка, окрім традиційних щорічних КСВ-звітів, впровадила практику доступу до актуальної КСВ інформації в режимі реального часу.

«Відкрита, прозора робота – це фундамент для міцної та довготривалої співпраці. Ми хочемо, щоб кожен пайовик, представник місцевих органів влади або мешканець населеного пункту, де працює наша Компанія, мали однаковий і постійний доступ до інформації про кошти, спрямовані на розвиток громад та до бюджетів, – зазначив Генеральний директор “Контінентал Фармерз Груп” Георг фон Нолкен. – Так ми прагнемо бути ще ближчими до наших партнерів, до людей, які довірили нам свою землю. Усунути всі бар’єри в комунікації з ними та стати на українському аграрному ринку взірцем соціально відповідального бізнесу з потужним міжнародним інвестором».

Онлайн ресурс КСВ Компанії IT-спеціалісти «Контінентал» розробили власними силами. Перейти на інтерактивну карту можна за посиланням https://map.cfg.com.ua/ або у відповідному розділі на офіційному сайті «Контінентал Фармерз Груп» https://cfg.com.ua/. Зупинятися на досягнутому в Компанії не збираються – ресурс постійно вдосконалюватимуть: планують, наприклад, додати можливість подання онлайн-заявок на підтримку соціальних проектів та запитів на укладання договорів оренди.