«Контінентал Фармерз Груп» проведе День поля на Львівщині

«Контінентал Фармерз Груп» проведе День поля на Львівщині

20 Вересня 2021

8 жовтня в місті Дубляни Компанія «Контінентал Фармерз Груп» організовує День поля «Як заробити додаткові $100 з гектара: час рахувати». Подія стане платформою для спілкування, обміну досвідом та чудовою можливістю укріпити партнерські відносини для сільськогосподарських виробників, фермерів та аграріїв.

Експерти «Контінентал» розкажуть про технології, що забезпечують максимальний прибуток, та на досвіді Компанії продемонструють економічний ефект від їх впровадження. Також  на учасників чекає презентація результатів польових досліджень, завдяки яким можна визначити ефективні технології для практичного застосування. Однією з ключових тем Дня поля стане точне землеробство. Фахівці Компанії поділяться ефективними методами роботи у цьому напрямі та презентують конструктор з обладнання, що дасть можливість провести апґрейд сільськогосподарської техніки. Окремий блок буде присвячено картоплярству. На гостей заходу чекає корисна інформація про вирощування, виставка техніки, продаж насіння та дегустація.

Зокрема, в межах Дня поля заплановано виступи запрошених експертів. Доповідатиме доктор сільськогосподарських наук, професор, експерт з рослинництва Володимир Лихочвор. Доктор фізико-математичних наук, професор, експерт з метеорології Вазіра Мартазінова розповість про кліматичний режим України під впливом глобального потепління. Клеменс Кальверкамп (компанія Kalverkamp Innovation), автор концепції техніки для ферми майбутнього, також стане одним зі спікерів події.

Спеціальний гість заходу – засновник HORSCH Maschinen GmbH Міхаель Хорш.

«Контінентал Фармерз Груп» запропонує фермерам взаємовигідні умови співпраці в рамках програми «Зростаємо разом».

Також діятиме виставкова зона від партнерів «Контінентал Фармерз Груп» – провідних виробників сільськогосподарської техніки, добрив, насіння, ЗЗР та інших.

Серед інших активностей заплановано проведення футбольного турніру між агрокомпаніями. Змагатимуться на Дні поля також у вправності пілотування дронами. 

Початок заходу: 8 жовтня 2021 року о 10:00.

Місце проведення: м. Дубляни, вул. В. Великого, 1, Львівська обл., на території Львівського національного аграрного університету (5 км від м. Львів).

Телефон для довідок: +380 67 101 86 36.